Phuket Jungle Safari i Thailand

Gå Phuket Safari Travel Team på en expedition runt södra Thailand. Vi erbjuder olika turer från en 1 till 6-dagars resepaket.

Khao Sok National Park Phuket Safari Travel

På vår Dag Safari Tour ser du västkust Phuket och kör över molnen passerar till Khao Sok. Längs vägen du uppleva hur det är att rida på baksidan av en elefant genom djungeln i Thailand och åka kanot på en flod genom den nästan orörd natur.

Under 2 Dag Safari Tour du får mer tid att vila, sova på floden i Khao Sok National Park i trädet hus & bungalows, beroende på vattennivån, går vi forsränning genom den vackra Pang Nga-området.

Rafthouse Cheo Lan Phuket Safari Tours

3 Dag Safari Tour Du kommer att se speciellt fortfarande ett tempel i den antika thailändska och en vandring genom djungeln.

Den 4 Dag Safari Tour kommer att ta dig till Khao Lak, bisarra naturliga klippformationer mot Ao Luk, köra över till Krabi, Ao Nang, gå på sightseeing på ett Stalaktitgrottan och en stadspromenad. Sedan, Vi tar dig att se berget klostret “Wat Tham Suea”, gå vidare till en båttur till prinsessan Cave.

Phuket Safari Tour to Phi Phi Island

Och på 6 Dag Safari Tour tar du är beroende på den pittoreska ön Koh Phi Phi, med en säng och bad.

De inkluderar, utöver de överföringar, boende, 3 måltider (utom på den första, eller den sista dagen), läskedrycker, avgifterna i nationalparkerna.

*Tips för guider och chaufförer är kvar att din diskretion.

*Alla Phuket Safari Tours inkl. Tyska, Engelska & (Franska på begäran) guider.

close
Facebook IconFacebook som knappenWatch Our Safari VideoWatch Our Safari Video